Loodgieter Thomas

Radiator aansluiten

Laten aansluiten van een radiator vereist veel kennis en ervaring. Laat deze taak uitvoeren door een erkende loodgieter voor het beste resultaat. Onjuiste aansluiting kan leiden tot problemen zoals lekkende leidingen of radiatoren, of zelfs onvoldoende warmteafgifte en een hogere energierekening. Voorkom deze problemen en vertrouw op onze expertise.

Radiator aansluiten

Leidingen leggen

Bij het leggen van nieuwe leidingen voor uw radiator kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Als u bijvoorbeeld een aan- of uitbouw aan uw woning heeft laten uitvoeren of wilt verplaatsen van uw radiator, is het essentieel dat dit wordt uitgevoerd door een specialist. Onze experts voorkomen fouten en verkeerd aangesloten onderdelen, waardoor uw woning, leidingen of radiator beschermd worden tegen eventuele schade. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Het vervangen, verplaatsen of ontluchten van een radiator

Bij elk vervangen, verplaatsen of verwijderen van radiatoren bent u bij ons op de juiste plek. Wij nemen alle zorg in acht bij het verwijderen om ervoor te zorgen dat dit op een soepele manier gebeurt. Hierbij laten wij eerst het water netjes uitlopen zodat er geen ongewenst water op de vloer terecht komt. Bij het vervangen van uw radiator bekijken wij of de leidingen correct zijn aangesloten en of ze naar behoren functioneren. In dat geval hoeven wij alleen de nieuwe radiator op te hangen, de leidingen aan te sluiten en de radiator te vullen. Geeft uw radiator plotseling te weinig warmte af? Dan is het mogelijk dat hij ontlucht moet worden. Ook hiervoor kunt u ons gerust bellen.

We zijn binnen een half uur bij u om uw dringende klus op te lossen.

Onze Dienstverlening

Ontstoppingsdienst

Snelle hulp zoals u van verstoppingen in het toilet of leidingen.

Lekkages

Wij herstellen alle lekken binnen en buiten uw huis snel en tegen een redelijke prijs.

CV ketel

Wilt u uw cv-ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Verwarming

Wij enkel gebruiken ervaren professionals voor het installeren, onderhouden of repareren van verwarmingssystemen.

Boilers

Wilt u uw cv-ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Radiatoren

Bij ons betaalt u ook voor het onderhoud van uw radiator een zeer scherpe prijs.

Rate this page